Mijn zoon, Niels, is in de zomer van 2019 door Vitesse gevraagd om bij hen te komen spelen, in de O13. Wat dat met mij doet, wat dat met ons als gezin doet, maar ook wat dat met Niels doet beschrijf ik hier. 

Het begon met een paar blogjes, voor mezelf, om te beschrijven wat mij opviel. De dingen waar we van genoten, waar we ons over verbaasden en soms dingen die moeilijk waren. Toen ik eenmaal aan het schrijven was, bleven de onderwerpen zich aandienen en vormde zich een heel verslag in blog-vorm van de eerste maanden.

Ik besloot om het te gaan delen met anderen. Omdat er ongetwijfeld veel voetbalouders zijn die zich hier in zullen herkennen. Maar ook omdat er veel mensen zijn die graag willen weten hoe dat gaat, voetballen bij een prof club. En dan zijn er nog bezorgde familieleden en vrienden die graag willen weten of wij het allemaal volhouden.

Lees hoe het begon in blog #1

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial