Wij zijn:

Peter | 44 jaar, makelaar, groot voetballiefhebber (van zowel in de zaal als op het gras als op tv), maar vindt fietsen misschien wel nog leuker.

Jolette | 44 jaar, Coach en Trainer voor persoonlijke groei bij Jolette Baakman Coaching, hobby-schrijver, natuurliefhebber, beweegt zich ook graag rennend voort maar dan zonder bal.

Lotte | 16 jaar, Havo-5, leeft voor voetbal, Netflix, vriendinnen en lekker eten (wisselende volgorde).

Niels | 12 jaar, de hoofdpersoon van dit hele verhaal.

Sil | 8 jaar, het lieve kleine broertje dat inmiddels niet meer alleen maar lief en schattig is, ook van voetbal houdt en school stom vindt.

Wij vinden het superleuk dat je onze verhalen leest!

Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon iets met ons delen? Dan kan dat altijd! Je kan een reactie plaatsen onder de blogs, maar je mag ons ook mailen.

Ik wil graag nog benadrukken dat het óns verhaal is. Het kan dus zijn dat je het niet met alles eens bent. Ik doe mijn best om een eerlijk beeld te schetsen.

familiebaakman@gmail.com

 

TIP: Heb je zelf een topsporter in huis? En loop je soms aan tegen vragen als: ‘Hoe ver ga ik? Waar doe ik goed aan?’ Of merk je dat je als stel verschillend over dingen denkt?
Als coach én ervaringsdeskundige kan ik jullie verder helpen. Zodat het voor iedereen goed voelt. Plan een afspraak info@jolettebaakmancoaching.nl
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial