Privacy verklaring

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Net als via veel pagina’s worden via de website Sta je basis? persoonsgegevens verwerkt. Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk met al je gegevens om. Om je daarover beter te kunnen informeren hebben we deze privacyverklaring opgesteld. Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens, of wil je een verzoek indienen met betrekking tot je rechten, kun je ons via onderstaande gegevens bereiken neem dan contact met ons op via familiebaakman@gmail.com

Persoonsgegevens

Door het gebruiken van bepaalde diensten op Sta je basis? laat je persoonsgegevens bij ons achter. Wij bewaren en gebruiken alleen de gegevens die jij rechtstreeks aan ons verstrekt.

De volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

  • Naam
  • E-mail adres
  • Je (persoonlijke) website
  • IP-adres

De verwerkte gegevens gebruiken we voor de volgende doelen:

  • Het versturen van onze nieuwsbrief (alleen als je dat zelf hebt aangegeven).
  • Het plaatsen van en reageren op een reactie.
  • Het versturen van een bericht via ons emailadres

Hoe komen we aan jouw persoonsgegevens?

We hebben bovenstaande persoonsgegevens van jouzelf verkregen, via onze website, per e-mail of omdat jij een reactie achterlaat op ons forum of bij onze artikelen. Je IP-adres verzamelen we wanneer je over onze website surft.

Om deze redenen verwerken we de persoonsgegevens

We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat van de wet mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven

Nieuwsbrief en mogelijkheid tot uitschrijving

We versturen je graag een nieuwsbrief, omdat je daar jezelf voor hebt ingeschreven. We verwerken daarom je e-mailadres om je informatie en nieuws te kunnen sturen. We bieden onder elke nieuwsbrief de mogelijkheid aan om je uit te schrijven. We bewaren je gegevens voor dit doeleinde, totdat je je hebt uitgeschreven.

Plaatsen reacties en bewaartermijn gegevens

Leuk als je een reactie achterlaat!

Je gegevens worden bewaard totdat je ons schriftelijk verzoekt om jouw reactie te verwijderen. Je persoonsgegevens zullen zo snel mogelijk, maar binnen 4 weken na je verzoek worden verwijderd.

Je gegevens worden bewaard totdat je ons schriftelijk verzoekt om jouw reactie te verwijderen. Je persoonsgegevens zullen zo snel mogelijk, maar binnen 4 weken na je verzoek worden verwijderd.

Het versturen van een bericht via de emaillink: je gegevens worden bewaard totdat je ons schriftelijk verzoekt om jouw bericht te verwijderen. Je persoonsgegevens zullen zo snel mogelijk, maar binnen 4 weken na je verzoek worden verwijderd.

Reacties en foto’s

Onder mijn blogs kun jij een reactie achterlaten. Deze reactie wordt vervolgens gepubliceerd.

IP-adres, locatiegegevens en cookies

Leuk dat je onze website bezoekt! Je IP-adres en locatiegegevens worden verwerkt, om zo fraude via onze website te kunnen beperken en voor marketing en adverteerders. Voor meer informatie over deze verwerking, zie punt 7 (cookies).

Ontvangers van persoonsgegevens

We delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:

  • Hosting van onze website
  • Hosting van ons e-mailsysteem
  • Nieuwsbriefdienst
  • Social media
  • Adverteerders

Jouw rechten

We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via familiebaakman@gmail.com

  • Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.
  • Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.
  • Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.
  • Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.
  • Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Cookies

Cookies
Deze website plaatst cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Deze cookies worden door Sta je basis? uitsluitend gebruikt om deze website beter te laten functioneren en om het bezoek aan de website te monitoren met behulp van Google Analytics. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Functionele cookies

Sommige cookies zijn nodig om de primaire functies van deze website uit te voeren. Wij plaatsen daarom functionele cookies. Met behulp van deze cookie slaan wij jouw gegevens en voorkeuren op. Wij kunnen de website daardoor zo goed mogelijk aanpassen op jouw surfgedrag en ervoor zorgen dat jij tijdens de sessie meer gebruiksgemak ervaart. De meeste van deze cookies zijn sessiecookies en worden direct na jouw surfsessie verwijderd. Sommige van deze cookies worden maximaal 1 jaar bewaard. Wij zijn niet verplicht om jouw toestemming te vragen om deze cookies te plaatsen of te lezen.

Social media

We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

  • Facebook
  • Twitter:
  • Pinterest
  • Instagram

Advertentiepixels

Met jouw toestemming gebruiken wij, om voor jou advertenties beschikbaar te stellen, verscheidene pixels van derde partijen. Deze cookies volgen jouw surfgedrag, waardoor jij relevantere advertenties te zien krijgt. In onze cookiemelding wordt uitgelegd hoe lang deze cookies worden bewaard en waarvoor ze gebruikt worden.

Analytische cookies

Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij analytische cookies. In onze cookiemelding wordt uitgelegd hoe lang deze cookies worden bewaard en waarvoor ze gebruikt worden.

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Links

Op onze website zal mogelijk je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Wijzigingen

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.

Tot slot:

Ik ben Jolette Baakman. Nadat ik in 2016 mijn baan als docent Frans op heb gezegd ben ik twee dingen gaan doen: mensen coachen én schrijven. Vanuit de rust die ik ervaar nu ik niet meer in de ratrace van een vaste baan zit, komt er meer creativiteit naar boven. Ik ben stukjes gaan bloggen voor mijn eigen coach praktijk en daarnaast ben ik gaan schrijven over alles wat me opviel in de wereld van het voetbal. Ik wil dat graag delen. Om te laten zien hoe het er in ons gezin aan toegaat, om je te laten glimlachen vanwege de herkenning en om aan je nieuwsgierigheid tegemoet te komen.

Heel veel leesplezier!

Cookies en Privacybeleid : Sta je basis?

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Net als via veel pagina’s worden via de website Sta je basis? persoonsgegevens verwerkt. Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk met al je gegevens om. Om je daarover beter te kunnen informeren hebben we deze privacyverklaring opgesteld. Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens, of wil je een verzoek indienen met betrekking tot je rechten, kun je ons via onderstaande gegevens bereiken neem dan contact met ons op via familiebaakman@gmail.com

Persoonsgegevens

Door het gebruiken van bepaalde diensten op Sta je basis? laat je persoonsgegevens bij ons achter. Wij bewaren en gebruiken alleen de gegevens die jij rechtstreeks aan ons verstrekt.

De volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

  • Naam
  • E-mail adres
  • Je (persoonlijke) website
  • IP-adres

De verwerkte gegevens gebruiken we voor de volgende doelen:

  • Het versturen van onze nieuwsbrief (alleen als je dat zelf hebt aangegeven).
  • Het plaatsen van en reageren op een reactie.
  • Het versturen van een bericht via ons emailadres

Hoe komen we aan jouw persoonsgegevens?

We hebben bovenstaande persoonsgegevens van jouzelf verkregen, via onze website, per e-mail of omdat jij een reactie achterlaat op ons forum of bij onze artikelen. Je IP-adres verzamelen we wanneer je over onze website surft.

Om deze redenen verwerken we de persoonsgegevens

We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat van de wet mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven

Nieuwsbrief en mogelijkheid tot uitschrijving

We versturen je graag een nieuwsbrief, omdat je daar jezelf voor hebt ingeschreven. We verwerken daarom je e-mailadres om je informatie en nieuws te kunnen sturen. We bieden onder elke nieuwsbrief de mogelijkheid aan om je uit te schrijven. We bewaren je gegevens voor dit doeleinde, totdat je je hebt uitgeschreven.

Plaatsen reacties en bewaartermijn gegevens

Leuk als je een reactie achterlaat!

Je gegevens worden bewaard totdat je ons schriftelijk verzoekt om jouw reactie te verwijderen. Je persoonsgegevens zullen zo snel mogelijk, maar binnen 4 weken na je verzoek worden verwijderd.

Het versturen van een bericht via de emaillink: je gegevens worden bewaard totdat je ons schriftelijk verzoekt om jouw bericht te verwijderen. Je persoonsgegevens zullen zo snel mogelijk, maar binnen 4 weken na je verzoek worden verwijderd.

Reacties en foto’s

Onder mijn blogs kun jij een reactie achterlaten. Deze reactie wordt vervolgens gepubliceerd.

IP-adres, locatiegegevens en cookies

Leuk dat je onze website bezoekt! Je IP-adres en locatiegegevens worden verwerkt, om zo fraude via onze website te kunnen beperken en voor marketing en adverteerders. Voor meer informatie over deze verwerking, zie punt 7 (cookies).

Ontvangers van persoonsgegevens

We delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:

  • Hosting van onze website
  • Hosting van ons e-mailsysteem
  • Nieuwsbriefdienst
  • Social media
  • Adverteerders

Jouw rechten

We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via familiebaakman@gmail.com

  • Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.
  • Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.
  • Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.
  • Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.
  • Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Cookies

Cookies
Deze website plaatst cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Deze cookies worden door Sta je basis? uitsluitend gebruikt om deze website beter te laten functioneren en om het bezoek aan de website te monitoren met behulp van Google Analytics. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Functionele cookies

Sommige cookies zijn nodig om de primaire functies van deze website uit te voeren. Wij plaatsen daarom functionele cookies. Met behulp van deze cookie slaan wij jouw gegevens en voorkeuren op. Wij kunnen de website daardoor zo goed mogelijk aanpassen op jouw surfgedrag en ervoor zorgen dat jij tijdens de sessie meer gebruiksgemak ervaart. De meeste van deze cookies zijn sessiecookies en worden direct na jouw surfsessie verwijderd. Sommige van deze cookies worden maximaal 1 jaar bewaard. Wij zijn niet verplicht om jouw toestemming te vragen om deze cookies te plaatsen of te lezen.

Social media

We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

  • Facebook
  • Twitter:
  • Pinterest
  • Instagram

Advertentiepixels

Met jouw toestemming gebruiken wij, om voor jou advertenties beschikbaar te stellen, verscheidene pixels van derde partijen. Deze cookies volgen jouw surfgedrag, waardoor jij relevantere advertenties te zien krijgt. In onze cookiemelding wordt uitgelegd hoe lang deze cookies worden bewaard en waarvoor ze gebruikt worden.

Analytische cookies

Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij analytische cookies. In onze cookiemelding wordt uitgelegd hoe lang deze cookies worden bewaard en waarvoor ze gebruikt worden.

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Links

Op onze website zal mogelijk je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Wijzigingen

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.

Tot slot:

Ik ben Jolette Baakman. Nadat ik in 2016 mijn baan als docent Frans op heb gezegd ben ik twee dingen gaan doen: mensen coachen én schrijven. Vanuit de rust die ik ervaar nu ik niet meer in de ratrace van een vaste baan zit, komt er meer creativiteit naar boven. Ik ben stukjes gaan bloggen voor mijn eigen coach praktijk en daarnaast ben ik gaan schrijven over alles wat me opviel in de wereld van het voetbal. Ik wil dat graag delen. Om te laten zien hoe het er in ons gezin aan toegaat, om je te laten glimlachen vanwege de herkenning en om aan je nieuwsgierigheid tegemoet te komen.

Heel veel leesplezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial